• Alice, Susanne och Anna

Winchcombe here we com(b)e!!
Nu jäklar är vi på G!

Den 10 Juli packar vi in oss på flyget och

far mot England för en veckas äventyrslöpning.

Men, några ändringar från den ursprungliga planeringen har vi varit tvungna att göra med hänsyn till Alice hälsa. Det senaste halvåret har Alice haft flera kraftiga infektioner som har påverkat Alice med många jobbiga symtom. Dagen efter att vi bokat resan fick vi dessutom reda på att Alice har flera njurstenar som ligger i njurbäckenet. Vi väntar på besked från läkare om eventuell åtgärd. Vi hoppas och tror att resan blir av och frågar man ”envisa-tonårs-Alice” så är svaret självklart ja! Så hjälp oss hålla alla tummar att vi är friska nog för att äventyra i sommar.

Det vi har ändrat kring resan är att vi förut hade som plan att springa runt 2 mil per dag mellan byarna på leden cotswold way och bo på nya ”Bed & Breakfast” varje natt. Istället har vi nu tänkt om så att vi kommer att bo i samma by hela veckan och nå leden och andra utflyktsmål runt Winchcombe utifrån Alice dagsform.

Det blir mycket tryggare för Alice och praktiskt mycket lättare när det gäller både omvårdnad, möjlighet till vila och packning mm.

Vi ser verkligen fram emot detta äventyr!


Vi har gjort i ordning en tavla för att visa att våran blogg finns och förhoppningvis

inspirera andra.

Tavlan fick bl.a. hänga med till Karlstadloppet.


Sten grus och gnejs, hej svejs! 😘70 visningar2 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Tack för oss!

Då tanken varit att detta ska vara en äventyrsblogg och äventyren uteblivit både pga av Corona och Alice hälsa, så väljer vi att efter Alice önskemål avsluta denna blogg. Vi (Anna och Susanne) har doc

Pernumerera på vår blogg via mail!

© 2020 by Rullande Äventyr. Proudly created with Wix.com