• Alice, Susanne och Anna

Tanterna ute på äventyr... tonåringen blev ofrivilligt kvar hemma...

Uppdaterad: feb 5

I helgen avgjordes 6-timmars i Karlstad. Spring så många varv du orkar i 6 timmar på en doserad 200 meters bana. Vi tänkte att det här kan vara en bra förberedelse inför löpningen i England i sommar.

Vi började lungt, sprang varvat med gång, vi tänkte att vi ville hålla alla 6 timmarna. Dessvärre ställde doseringen av banorna till med problem för Susanne (redan första timmen) som fick ont i en höft nästan på en gång. Men hon kämpade på iaf och tänkte att det kanske släpper. Efter 4 timmar och varvbyte vid 3 timmar gav hon upp, det gjorde alltför ont.


Anna sprang på av hjärtans lust och var helt euforisk! Det här var hennes första långlopp. Hon har tidigare sprungit lopp på kring milen. Anna insåg ganska snart att hon är en långloppsmänniska. Glädjen i Annas ögon och hennes nyvunna självförtroende, att hon oxå kan springa långt, gick inte att ta miste på.

Det blev en mycket trevlig helg med många skatt och stela ben. Vi blev bitna och planerar nu för 6 - timmars i Skövde i sommar. Där är banan platt och det möjliggör att även Alice kan vara med. Som vi längtar!!!


I helgen smäller det för Alice, hon ska vara med och dansa och vara statist i en stor musikal i Katrineholm. Genomskinlig som den heter, handlar om psykisk ohälsa och utanförskap. Tyvärr har Alice varit sjuk i ett par veckor och vi ber er om hjälp att hålla alla tummar, be alla böner eller vad som passar dig bäst, för att Alice ska bli frisk så hon orkar med den här fantastiska helgen med uppträdanden i tre dagar.


Varmaste kramarna till er alla suveräna människor där ute 🤗❤️


117 visningar3 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Tack för oss!

Då tanken varit att detta ska vara en äventyrsblogg och äventyren uteblivit både pga av Corona och Alice hälsa, så väljer vi att efter Alice önskemål avsluta denna blogg. Vi (Anna och Susanne) har doc

Pernumerera på vår blogg via mail!

© 2020 by Rullande Äventyr. Proudly created with Wix.com